Valutaer:
Danmark

Privacy Notice

Indsamling af oplysninger

Hvad du giver os

Vi indsamler oplysninger, du giver os eller lad os besøge. Denne information kan omfatte, men er ikke begrænset til, navn, billede, fødselsdato, e-mail-adresse og fysisk, telefonnummer, køn, kontaktoplysninger og en liste over sociale medieoplysninger, placering (GPS), aktiviteter og resultater information, og om nødvendigt, når oplysningerne kreditkort. Vi indsamler fra dig kan vi automatisk indsamle oplysninger om din interaktion med, og brug af vores produkter og tjenester. Vi kan indsamle oplysninger, herunder, men ikke begrænset til telefonnumre, enheds-id, hardware oplysninger, IP-adresse, browsertype og sprog, cookie-oplysninger, den type system, fordi det giver software til at få adgang til visse funktioner, adgang gange, med henvisning til nettet adresse, oplysninger om dit køb og du interagerer med os og så videre. Vi interagerer med en tredjepart til at give dig, hvad vi kunne samle fra kilder, transaktioner og kommunikation information. Dette kan omfatte, men er ikke begrænset til, oplysninger butikker, direct mail, katalog, events, produkter og applikationer eller andre NIKE interaktioner. Vi kan også kombinere disse data offentligt tilgængelige oplysninger og tredjeparts oplysninger og data. Vi indsamler også oplysninger om donorerne giver gave modtageren oplysninger. Børns privatliv, vi ikke indsamler personlige oplysninger 13 år eller hvervning af børn.

Anvendelse af oplysninger

Vi kan bruge dine oplysninger til at gøre følgende:

Forbedre og vedligeholde produkter og tjenester, herunder en analyse af brugeradfærd og tendenser

Dine oplysninger og andre oplysninger management. Kommunikere med dig om dit køb, kontooplysninger eller kundeservice

Give og gennemføre markedsføring og promotion

Kommunikere med dig om vores produkter, ydelser og aktiviteter, samt andre salgsfremmende formål Indgiv konkurrencer, kampagner, arrangementer, undersøgelser eller andre funktioner Prøve markedsføring er vigtigt for dig.

Udveksling af oplysninger

Del defekt

Når du tilmelder dig eller bruge bestemte tjenester, accepterer du åbent deler grundbeløbet af oplysninger, som kan omfatte dit brugernavn, by placering, og profilbillede.

Information Protection

Sikkerhedsforanstaltninger

Vi bruger en række forskellige sikkerhedsforanstaltninger, herunder kryptering og autentificering værktøjer til at hjælpe med at beskytte dine oplysninger. Vi bruger en sikker server, når du afgiver din bestilling. Alle kreditkort informationer du giver, vil blive overført og krypteres med Secure Sockets Layer (SSL) teknologi og derefter til vores database.

Indsamling værktøj

Vi indsamler information

Automatisk samling af vores produkter og tjenester, eller via en browser eller enhed inden de lagrede oplysninger. Vi bruger forskellige metoder til at indsamle disse oplysninger, herunder men ikke begrænset til, cookies og pixel tags / web beacons ( "Værktøj").

Indstillinger

Ændre eller slette dine oplysninger

Du kan ændre eller slette din konto af nogle tjenester i deres profil. Han har tidligere offentliggjorte oplysninger kan stadig være offentligt synlige. kan bevares Information og indhold i vores backup-filer og arkiver.
Copyright © 2017 www.klo.dk. Powered by Shop Danmark - Fodtøj
Din IP adresse er: 54.224.43.96     Fodtøj  Tilbehør  Tøj  adidas  Nike